Overfalt på åpen gate - gjerningsmenn på frifot

Politiet etterforsker en voldshendelse i Nedre Eikervei på Grønland natt til søndag.

Publisert Sist oppdatert

GRØNLAND: To østeeuropeiske menn i henholdsvis 20- og 40-åra er fraktet legevakt etter hendelsen, som skal ha skjedd langs veien mellom Pølsesvingen og Gulskogen gård ved 03.00-tiden.

Politiet opplyser til DRM24 at de to skal ha vært til fots da en bil stoppet, og de ble overfalt av inntil fire andre menn. Det skal også vært snakk om at det har vært et balltre i aksjon på stedet, men det er ikke bragt på det rene om dette er brukt i voldsutøvelsen. Foreløpig mener politiet at det ikke skal være snakk om alvorlige skader.

Omstendighetene rundt det som har skjedd er ifølge politiet nokså uklare, men det skal per nå ikke være noe som tyder på at det dreier seg om et ran eller at de to fornærmede er fratatt verdigjenstander.

Det er derfor en nærliggende teori at overfallet ikke er av tilfeldig karakter, og politiet utelukker ikke at det er en slags relasjon mellom de to fornærmede og gjerningsmennene, som skal ha forsvunnet fra området før politiet ankom.

- Vi har noen ting å gå på i forhold til adresser og tilsvarende som skal sjekkes opp i etterforskningen, så vi er ikke helt på bar bakke, opplyser politiet til DRM24.

Det var tilfeldig forbipasserende som varslet politiet om det som skjedde.

Powered by Labrador CMS