Her samler politiet sammen blodige klær etter knivstikkingen og sikrer bevis i saken.
Her samler politiet sammen blodige klær etter knivstikkingen og sikrer bevis i saken.

Pågrepet etter knivstikking

En lokal mann fra Hokksund ble knivstukket flere ganger under en voldshendelse i Stasjonsgata i Hokksund sent lørdag kveld. En annen mann – også han lokal - er arrestert for hendelsen.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det var klokken 22.35 at politiet fikk melding om en voldshendelse i Hokksund sentrum. En lokal mann var da knivstukket flere ganger på eller utenfor en privatadresse i Stasjonsgata.

Stor politistyrker rykket ut til stedet sammen med ambulanse. Den skadde mannen ble umiddelbart kjørt til Drammen sykehus. Han er knivstukket flere ganger, men politiet kan ikke si hvor alvorlig skadene er.

Det er på det rene at mannen har blødd kraftig. Det vitner blodsporene på fortauet i Stasjonsgata om. Det er også samlet inn blodige klær og andre gjenstander fra åstedet. Kniven som er brukt skal også være funnet og sikret som bevis.

Politiets innsatsleder på stedet sier til Eikernytt.no at de nå avhører eventuelle vitner og at de har søkt gjennom flere adresser i enden av Stasjonsgata mot Bruhjørnet. Politiet tok seg også opp til en leilighet på Bruhjørnet hvor det har vært aksjoner før og hvor en mann ble alvorlig skadet utenfor.

Politiet har også brukt hund og drone i søk etter eventwelle flere gjerningsmenn.

Politiet ønsker ikke å si noe om verken offer eller gjerningsmann bortsett fra at begge er lokale.

Powered by Labrador CMS