FUNNSTEDET: Krimteknikere er søndag ettermiddag på plass ved funnstedet.
FUNNSTEDET: Krimteknikere er søndag ettermiddag på plass ved funnstedet.

Politiet har gjort funn i søket etter Simen (25)

Død person funnet i nærheten av gården 25-åringen var savnet fra i Vestfossen.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Politiet har med bistand fra frivillige ressurser søkt i området både lørdag og søndag, og søndag formiddag ble det gjort funn av en død person som etter all sannsynlighet er den savnede Simen Sarvig Grindstrand (25).

Det er foreløpig noe uklart nøyaktig hvordan han ble funnet, men politiet uttaler i en pressemelding at den avdøde ble funnet av redningshund. Funnet skal ikke ha blitt gjort i den lille elva Dørja som renner gjennom stedet.

- Man antar at det er den savnede som er funnet. Ut fra de foreløpige funn rundt den avdøde, anser politiet at det ikke er grunnlag for å tro at dødsfallet skyldes en kriminell handling, uttaler politiet i en pressemelding.

Grindstrand er dansk statsborger, men bosatt i Vestfossen.

- Vedkommende vil bli sendt til obduksjon, og politiet fortsetter etterforskning med tanke på å finne årsak til dødsfallet.

Krimtekniske undersøkelser

Pårørende skal være varslet i saken, opplyser politiet til DRM24. Politiet er i området søndag ettermiddag med krimteknikere for ytterligere undersøkelser av funnstedet.

- Til tross for de tragiske omstendighetene er man glad for at søksmetodikken man har brukt har fungert, sier innsatsleder Arne Guddal i politiet på stedet til DRM24.

Politiet benytter også anledningen til å takke de frivillige mannskaper som har vært med i søket etter mannen.

DRM24.no kommer tilbake med mer
.

LEDET AKSJONEN: Politiets innsatsleder Arne Guddal ved Røde Kors-huset i Vestfossen.
LEDET AKSJONEN: Politiets innsatsleder Arne Guddal ved Røde Kors-huset i Vestfossen.
Powered by Labrador CMS