Simen Sarvig Grindstrand er fortsatt ikke funnet og nå søker politiet etter antatt omkommet person. De andre hypotesene for forsvinningen har så langt ikke ført fram.

Planlegger omfattende søk etter savnede Simen i helga: - Antatt omkommet

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Politiet vil gjennomføre omfattende søk etter savnede Simen Sarvig Grindstrand (25) som forsvant fra bopel på Fiskumsletta 28. februar.

25-åringen forsvant fra hjemmet sitt 28. februar og har vært etterlyst av så vel familie som politiet de siste ukene. Det tok lang tid før han ble meldt savnet og dette har gjort både etterforskning og søk vanskelig. Det har også kommet mye snø i perioden etter forsvinningen, men denne er nå i ferd med å forsvinne.

– Vi kommer til å ta utgangspunkt fra boligen hans i dette søket som starter lørdag morgen, sier etterforskningsleder Tina Berg til Eikernytt.no.

Hun bekrefter samtidig at de nå søker etter antatt omkommet person. Det betyr at alle andre spor og tips ikke har ført fram i dette søket.

Denne helgen vil søkeinnsatsen bli betydelig større enn tidligere, og Røde Kors og Norsk Folkehjelp vil delta samtidig som Norske Redningshunder er bedt om å delta.

Familien til Simen har etterlyst den savnede 25-åringen i så å si alle kanaler og gått bredt ut i håpet om å finne Simen i live. Men de har hele tiden vært forberedt på det verst selv om de har håpet i det lengste.

Powered by Labrador CMS