Sporløst forsvunnet: Etterlyser 25-åring fra Vestfossen

25 år gamle Simen Sarvig Grindstrand er sporløst borte siden 28. februar. Ingen har sett eller hørt fra ham siden og familien har nå gått ut med en etterlysning. Politiet vurderer nå å starte søk etter mannen i løpet av helgen.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Ifølge moren hans, Jo Sarvig, skal Simen ha kommet hjem sent på kvelden den 27. februar i år. Dagen etter dro han grytidlig ut sammen med hunden sin. Den kom tilbake til huset to dager etter, men uten eieren sin. Da sto hunden ute på trappen og ulte og ville inn i varmen.

– Han dro fra jobben i en møbelforretning i Vestfossen etter en uenighet eller krangel der, og kom hjemom. Naboen så fotspor fra ham i snøen tidlig på morgenen og en av de andre i huset han bor i våknet ved at hunden til Simen stod utenfor døra og ulte og ville inn, forteller Jo Sarvig til Eikernytt.no.

Hun forteller videre at hunden bruker å gå løs på området, men Simen går også lange turer i skogen med den, så det er uvisst om han har sluppet hunden ut og så dratt eller om han har vært på tur og hunden har returnert alene.

Har bodd flere steder

Simen har bodd i både Tønsberg, Tjøme, Geithus og Oslo, men også jobbet i Arendal foruten ovennevnte steder.

– Han kan ferdes i alle miljøer, både rusmiljøer og det totalt motsatte. Han er normalt en høflig og privat gutt, drar mye ut i naturen, er en tenker og vi er kun få utvalgte som kjenner ham fullt ut. Han kan virke veldig seriøs for mange. Han er en som alltid gir av seg selv og strekker seg langt for å hjelpe andre, forteller mammaen.

Resultatløs leting

Den savnedes bror har sammen med naboer og hunden lett i skogen i nærheten av bopel på Kongsbergveien i Vestfossen, men uten resultat. For tre dager siden meldte de Simen som savnet til politiet.

Politiadvokat Ole Jacob Garder bekrefter overfor Eikernytt.no at de nylig mottok en savnetmelding. Han sier de vil gjøre undersøkelser i løpet av helgen og vil trolig søke i nærområdet før de eventuelt vurderer en større leteaksjon kommende uke.

Moren bor for tiden i Belgia, men reiser i dag til Norge for å delta i letingen etter sønnen sammen med øvrig familie.

Bildene og etterlysningen er gjengitt med tillatelse fra moren til Simen.

Powered by Labrador CMS