Ruset øst-europeer forsøkte å stjele biler på Konnerud

Skal også ha forsøkt å komme seg inn i hus og tok kontakt med småjenter.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: En del personer i området fra Hallermoen, via Jordbrekkskogen til Svingen og Andersrud på Konnerud, skal ha observert en utenlandsk person med tilsynelatende tvilsomme hensikter lørdag kveld.

Etter hva DRM24 erfarer skal mannen ha forsøkt å stjele to biler. Politiet opplyser til DRM24 at han først skal ha satt seg inn i en bil, før han ble stoppet, og forsvant. Senere ble det oppdaget at mannen også hadde vært inne i en garasje for å prøve å stjele en annen bil.

Etter hva DRM24 erfarer skal mannen skal også ha blitt observert i det han forsøkte å komme seg inn i et hus, og vedkommende skal ifølge vitner også ha tatt kontakt med to små jenter i samme område.

Politiet mottok én henvendelse fra adressen mannen satte seg inn i en bil, men skal ikke fått andre telefoner om mannen. Det mangler imidlertid ikke på observasjoner av mannens snoking i området. Etter hva DRM24 erfarer har det vært to politipatruljer i Jordbrekkskogen-området for å se etter mannen lørdag kveld, men uten resultat.

Personen beskrives som øst-europeer, skallet, omlag 35 år gammel og med grå hettegenser.

Powered by Labrador CMS