Stjal sykler for flere hundre tusen: - Vær oppmerksomme

Det har natt til tirsdag vært fire boliginnbrudd i samme del av byen, hvor tyver har forynt seg med meget kostbare sykler.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Politiet gjennomførte i morgentimene tirsdag åstedsundersøkelse i henholdsvis Blektjernveien og Stollen som følge av innbrudd. Noe senere kom det også melding om et tredje innbrudd, nemlig i Meiselen, ikke langt unna.

- Ved innbruddet i Stollen har også tyvene vært inne i en naboadresse uten å få med seg noe, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Altså har tilsammen fire adresser ikke langt unna hverandre hatt besøk av uvedkommende, og politiet utelukker derfor ikke en sammenheng.

Felles for flere av innbruddene er at tyvene har forsynt seg med meget kostbare sykler - for til sammen 220.000 kroner bare på to av innbruddene i Drammen.

- Det samme har vi også sett i Sandefjord natt til i dag, så det er nok lurt at folk holder øynene litt åpne vedrørende dette nå, sier Groth.

I innbruddet i Blektjernveien ble det kun knust en rute og bortatt et nettbrett, mens i Stollen på Hallermoen forsvant tyvene med to elsykler og en vanlig tråsykkel for til sammen 150.000 kroner.

Kronen på verket fikk imidlertid tyvene med seg fra Meiselen, også dette på Hallermoen, etter å ha brutt seg inn i en garasje. 

- Her ble det stjålet en fulldempet sykkel av merket Lapierre til en verdi av 70.000 kroner, opplyser Groth.

Dette er snakk om en offroadsykkel med oransje detaljer. Det er opprettet sak på samtlige av innbruddene.

Powered by Labrador CMS