Stjal to nye biler fra havna - pågrepet etter tyveri av skilt

En mann i 20-åra som er tidligere kjent av politiet er arrestert etter et aldri så lite sjokkbrekk på Drammen havn.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Forholdet fant sted på et avlukket lagringsområde for nye og uregisterte biler på Lierstranda, men det hele startet etter at politiet først fikk melding om at noen hadde stjålet et skilt fra en bil et annet sted i Lier noe tidligere på natten.

- Senere mottok vi melding om at noen reagerte på det som fremstod som en flunk ny bil med bare ett skilt i Erik Olsens på Bragernes, og dro til stedet for å undersøke denne bilen, uttaler operasjonsleder i politiet til DRM24.

Fremme på stedet fikk man kontroll på en person som knyttet til forholdet og senere la kortene på bordet i avhør. Der kom det fram at mannen ikke bare innrømmet å ha stjålet en bil, men to biler, på havna i Drammen tidligere på natta.

- Den ene bilen hadde han brukt som rambukk for å kjøre ned en bom og et gjerde for å komme seg ut fra området. Deretter hadde han hensatt denne, for så å forsvinne med den andre, fortelle politiet.

Bilene av typen Samyang skal ha blitt nøkkelstjålet, men hvordan tyven kom seg inn på området og fikk tilgang til disse er foreløpig ikke bragt på det rene. 

Vedkommende fremstod ifølge politiet også som ruset, og er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. I tillegg må mannen altså svare for skadene han har påført biler og eiendom.

Powered by Labrador CMS