Vurderer å gå ut med overvåkings-bilder av gullsmed-tyvene

Politiet står så langt mer eller mindre på bar bakke i jakten på gjerningsmennene, og vil om kort tid ta en beslutning på om de skal gå ut med bilder fra sjokkbrekket.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: - Vi jobber fortsatt med overvåkingsbildene, men foreløpig har vi ikke gode nok bilder til å bruke i en etterlysning, forteller etterforskningsleder Tina Berg ved drammenspolitiet.

Politiet er imidertid ikke ferdige med gjennomgangen, og hun utelukker ikke at de kan komme til benytte bilder av gjerningsmennene i en etterlysning.

- Det er noe vi vil vurdere, sier Berg.



Foreløpig står politiet litt på bar bakke etter sjokkbrekket. Det jobbes med analyse av tekniske spor, og politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum som måtte vite noe om hendelsen.

- Slik saker tar erfaringsmessig ofte litt tid å etterforske, sier Berg.

Politiet har fortsatt heller ikke oversikt over hvor store verdier tyvene har fått med seg.

BREKK-BILEN: Den hensatte bilen som ble brukt i sjokkbrekket er det næreste politiet kom tyvene.

- Lå strødd

DRM24 har vært i kontakt med daglig leder for Aseco, Kristin Halvorsen. Hun er leder for en av to butikker som ble raidet, og fortalte mandag ettermiddag at de ikke hadde noen oversikt som følge av totalt kaos i butikken.

- De har skjøvet skaper og stativer over ende og smykker ligger strødd, forteller Halvorsen til DRM24.

Eiendomssjef Espen Vedal i Alti opplyser til DRM24 at de avventer tilbakemelding fra takstmann på hvor store verdier tyvene har påført senterets fellesarealer skader for.

KNUST: Portene ble knust, og innenfor ligger smykker og inventar strødd.
Powered by Labrador CMS