Mads Hansen programleder for ny helgesatsing på TV2

Programmet har tittelen «Forræder.» I programmet blir 20 kjente nordmenn spillere i et «engasjerende psykologisk spill, med appell til hele familien», melder TV2.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: – Dette er en storsatsing som vi virkelig har gledet oss til å avsløre. «Forræder.» er en selskapslek for hele familien som vi kan love er ekstremt spennende. Vi har stor tro på at dette kommer til å samle et bredt publikum foran TV 2-skjermene til høsten, sier programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen i en pressemelding.

Mads Hansen er smigret over å få å lede TV 2s nye storsatsning.

– Dette er stas, også er det alltid spennende med noe nytt. Jeg gleder meg veldig. Jeg har nok fått denne jobben fordi jeg har drevet med mye pranking, luring og kødding. Det står mitt navn på den tematikken der. For dem som har spilt «Among Us», så kan dette minne om det. Dette programmet passer meg veldig. Jeg synes jo sånne ting er veldig gøy. Er det et reality-program jeg skulle vært med på, så er det dette, sier han.

Kathrine Haldorsen er utrolig glad for at Mads Hansen tar denne utfordringen på strak arm.

– «Forræder.» er som skreddersydd for han, sier hun.

«Forræder.» skal spilles inn over ti dager i Sandefjord i slutten av mars. Hvem de 20 kjente spillerne er vil bli kjent da. Programmet har premiere på TV 2 til høsten.

Powered by Labrador CMS