Mistet hjemmet i flammehav

Én person som befant seg i huset skal ha fått reddet seg ut takket være en handlekraftig forbipasserende.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Boligen ved Hagatjern som stod i full fyr i morgentimene mandag er å anse som totalskadd. Det opplyser politiet til DRM24 i formiddagstimene.

- Det foregår vel nå en kontrollert nedbrenning eller etterslukking på stedet, sier operasjonsleder Marianne Mørch i politiet til DRM24.

Politiet har så langt ingen formening om brannårsaken. Det vil etterforskningen etter hvert forsøke å få klarhet i. Men det skal i alle fall ikke være noe som tilsier noe kriminelt eller at brannen er påsatt på det nåværende tidspunkt.

Ifølge politiet er det to personer som er bostedsregistrert i separate boenheter i det aktuelle huset, en eldre enebolig. Om begge har fast tilhold på stedet er noe uklart, men det var kun én person som befant seg i huset da det begynte å brenne, og politiet mottok melding klokken 05.45.

Vedkommende har ifølge politiet trolig blitt varslet av en tilfeldig forbipasserende som kom kjørende forbi og observerte røyk.

- Vedkommende skal ha banket på døra og fått ut den som var hjemme, sier Mørch.

Det er ikke rapportert om personskader. Uansett, huset er nå en brannruin, og noen går dermed jula i møte med mange tapte eiendeler og uten egen bolig.

Powered by Labrador CMS