Sverre Isachsen tok opp karrieren som rallykjører på Lånkebanen i helgen, og det gikk fort, men ikke fort nok til finaleplass.

Isachsen: – Godt fornøyd med comebacket etter fem år

Sverre Isachsen endte på en tiendeplass i sitt comeback i rallycross, og var godt fornøyd etter sitt første billøp på fem år. Om det blir flere løp på Hokksund-mannen er derimot usikkert.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: – Først og fremst var det veldig morsomt å kjøre igjen, og jeg må takke min gode kompis Frank Valle, som jeg fikk kjøre bilen til, mine gamle mekanikere og trofaste sponsorer for at dette lot seg gjennomføre, sier Sverre Isachsen i en pressemelding.

Isachsen, som vant EM tre år på rad, og senere kjørte profesjonelt i USA, gjorde comeback i EM med en Ford Fiesta Supercar på Lånkebanen utenfor Hell i helgen. Etter en liten test i Sverige var han spent på hvordan det skulle gå.

– Jeg er ganske fornøyd med egen kjøring. Det er klart jeg hadde drømt om en finale, men nivået er høyt i toppen. Og denne bilen passer nok ikke min kjørestil helt perfekt, men jeg synes jeg hang greit med og det var veldig morsomt å kjøre igjen. Og det var hyggelig å møte så mange fans som syntes det var morsomt at jeg kjørte igjen, og ikke minst at vi hadde den gamle dekoren på bilen.

Isachsen hadde flere gode tider, men det ble altså ingen finaleplass denne gangen. Det var for øvrig landsmann Sivert Svardal som vant EM-runden på Hell, mens svenske Johan Kristoffersson vant VM-klassen. Nå lurer mange på om det blir mer kjøring for Isachsen?

– Ja, jeg lurer på det selv også. Det ga definitivt mersmak, men det koster både tid og penger å drive med rallycross. Jeg må tenke meg litt om, men jeg ser ikke helt bort fra at det kan bli flere løp, avslutter Sverre Isachsen.

Powered by Labrador CMS