I TETEN: Frank Tore Larsen befestet sin posisjon i toppen i rally-NM lørdag.

Rally Sørland: Larsen på 2. plass, brudd for Grøndal

Frank Tore Larsen fullførte årets første NM-runde på grus på 2. plass, mens en Anders Grøndal med godt tempo måtte bryte løpet midtveis.

MANDAL: Sommersesongen i årets rally-NM er i gang, og begge Drammens medaljegrossister stilte på startstreken.

For Anders Grøndal ble det hans andre løp i sin nye Skoda Fabia R5, og Grøndal, som har slitt med å finne formen de to siste sesongene, viste lovende takter med høyt tempo på de første fartsprøvene. Dessverre kom han seg ikke til mål, og måtte bryte løpet på SS3.

I motsetning til Grøndal er regjerende norgesmester Frank Tore Larsen fortsatt med å kjemper i toppen i NM-sammendraget, og Larsen med Torstein Eriksen i kartleserstolen fullførte løpet på 2. plass sammenlagt, 20 sekunder bak totalvinner Ole Christian Veiby.