Myrvold Berg ny styreleder i Mjøndalen Fotball

Idrettsforeningens årsmøte valgte tidligere ordfører i Drammen kommune, Monica Myrvold Berg, til ny styreleder.

Publisert Sist oppdatert

MENINGER: I tillegg ble Håvard Martinsen valgt inn i det nye styret, hvor Guri Stenvåg og Jens Martin Støten også ble gjenvalgt for to nye år. Sammen med Kristoffer Reinsfeld Arnesen, Richard Tandberg Olsen og Live Braathen Ellingsen utgjør de det nye styret i MIF Fotball.

Det er MIF som melder dette på sine nettsider.

- Med Monica får vi en styreleder som har vokst opp i klubben, tilbrakt sine timer i buss til bortekamper og stått i supportertøy og sunget med 3050 og Dala. Hun er også vant til å stå i stormen både i media og i kommentarfeltene. Hennes styrke ligger i det organisatoriske, og vi er sikre på at vi har fått en styreleder med god struktur og øye for en tydelig plan og retning, skriver MIF i en pressemelding.

– Det er lett å være motivert når du får lov til å jobbe med noe du er så engasjert i og som du brenner for både ut fra interesse og lidenskap, uttaler Myrvold Berg om sin nye rolle.

PS: Hovedtrener Kevin Nicol, assistent Bjarne Ingebretsen og toppspillerutvikler Eirik Sande Kristoffersen har fornyet sine avtaler med MIF Fotball og fungerende daglig leder Bjørn Petter Ingebretsen.

Powered by Labrador CMS