Åpnet handels­destinasjon for MC-folket

Ved inngangen til en ny sesong på to hjul, åpnet kjeden Bullfighter det som trolig er landets største butikk med alt som omhandler utstyr og tilbehør til motorsykkel på Lierstranda.

Publisert Sist oppdatert

LIER: I helga var det storstilt, offisiell åpning av den nye butikken på Lierstranda, nærmere bestemt vis-a-vis Albjerk på Vitbank.

Hundrevis av MC-entusiaster fra fjern og nær var på plass for å enten sikre seg gode åpningstilbud, møte likesinnede eller ta i nærmere øyesyn hva den nye motorsykkel-butikken hadde å by på.

For her selges så godt som alt bortsett fra selve motorsyklene, og det uansett om du kjører Harley Davidson eller racingsykkel. Tidligere holdt butikken til i mye mindre lokaler på Liertoppen, og den er nå lagt ned.

- Dette blir butikken som skal fronte oss de nesten årene, og vi satser på kunder fra hele regionen. Det er mer behagelig og bedre egnet for motorsyklister som slipper å løpe gjennom et helt kjøpesenter, forteller eier Bjørn Høyer.

MC-SATSING I LIER: Eier Bjørn Høyer (t.v.) sammen med daglig leder for Bullfighter i Lier, Tommy «biffen» Lychting-Flaa .

Beliggenheten som ble valgt på Vitbank, som tidligere huset en bruktbilforhandler, var nemlig alt annet enn tilfeldig.

- Det er naturligvis sentralt. Vi brukte sikkert halvannet år for å følge med på markedet i Lier og Drammen. Dette har vært nøye planlagt og ikke noe vi har forhastet oss med, sier Høyer.

SENTRALT: Under 30 minutter fra Oslo, og ett minutt fra E18 ligger Bullfighter-butikken over gaten for Kiwi og Albjerk - i midten av bildet.
EGET MERKE: Bullfighter produserer også eget utstyr.

God respons fra markedet

Etter åpningen i Lier har responsen vært over all forventning.

- Det har vært utrolig bra, og bedre enn forventet. Det er et momentum vi prøver å fange, og vi spiser markedsandeler, konstaterer Høyer.


Kjeden har røtter tilbake til 90-tallet, men har drevet med MC siden 2006. Foruten Drammen og Lier har kjeden også to butikker i Oslo, men er også leverandør til et 20-talles frittstående butikker på landsbasis med egenprodusert utstyr.

- Vi driver også nettbutikk, og treffer i alle segmenter. Det er ingen vi ikke har utstyr til, avhengig av preferanser, forteller Høyer til DRM24.

Det var rene festival-stemningen utenfor de nye lokalene til Bullfighter på Lierstranda
Powered by Labrador CMS