GOD PLASS: Her fra 1. etasje. Mange nysgjerrige var innom for å sjekke ut forvandlingen av det gamle Vegvesen-bygget.
GOD PLASS: Her fra 1. etasje. Mange nysgjerrige var innom for å sjekke ut forvandlingen av det gamle Vegvesen-bygget.

Drammen Streetfood blir byens største møteplass

Med en kapasitet på over 1.000 gjester og 6-700 sitteplasser, tre etasjer og to uteserveringer, åpnet mathallen, baren, kulturscenen og nattklubben på Strømsø Torg dørene for første gang fredag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: - Det har vært hektisk, og vi er fortsatt ikke helt i mål, men det var viktig å kunne åpne dørene før 17. mai-helga, sier en sliten men begeistret daglig leder Martin Kirknes til DRM24.

Han er sjefen for 50 ansatte på det utestedet, som er bygget etter samme lest som Oslo Street food.

Da ordføreren stakk innom klokka 15.00 for å erklære Drammen Streetfood for åpnet, var det håndtverkere og nysgjerrige inviterte side om side, samtidig som de ulike matbuene fyrte opp kjelene og steikepannene med mat fra alle verdenshjørner for første gang.

Utestedet har noe for enhver smak, og vil trolig appellere til mange i ulike sammenhenger. Med tilbud til alt fra lunsjgjester til nattklubb-ravere vil det bli vide åpningstider, åpent til 03.00 fredag og lørdag.

I de 2.000 kvadratmeter store lokalene finner vi nattklubb med stort dansegulv, scene, sittegrupper og bar i kjelleretasjen. I 1. etasje finnes alle foodtruckene, shuffle board, bar og en rekke sitteplasser.

På gateplan er det også voksen uteservering med bord og benker, og oppe i 3. etasje finner vi en gedigen, luftig uteservering med flott usikt over torget - og nok en bar innenfor dørene.

SE FLERE BILDER FRA DRAMMEN STREETFOOD FREDAG:

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BYENS LUFTIGSTE UTESERVERING?</span> Med palmesus over Strømsø Torg.</span>
BYENS LUFTIGSTE UTESERVERING? Med palmesus over Strømsø Torg.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">DISKOTEK:</span> Det tok ikke mange minuttene etter åpningen før noen måtte teste ut dansegulvet.</span>
DISKOTEK: Det tok ikke mange minuttene etter åpningen før noen måtte teste ut dansegulvet.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">IKKE HELT I MÅL: </span>Hektisk aktivitet for å få alt ferdig fredag ettermiddag.</span>
IKKE HELT I MÅL: Hektisk aktivitet for å få alt ferdig fredag ettermiddag.
Powered by Labrador CMS