Daglig leder Kristoffer Kjellevold fra Hageland Skoger strålte da hans butikk ble utropt til Årets butikk i 2022.
Daglig leder Kristoffer Kjellevold fra Hageland Skoger strålte da hans butikk ble utropt til Årets butikk i 2022.

Kåret til årets Hageland-butikk

Hageland Skoger er utropt til det beste hagesenteret i landet i en kåring i kjeden.

Publisert Sist oppdatert

SKOGER: Hageland Skoger ble kronet med kjedens gjeveste utmerkelse, som viser at de leverte ekstra sterke prestasjoner i ett utfordrende år.

- Det er en veldig god følelse å få en sånn utmerkelse! Dette viser at hardt arbeid lønner seg. Vi får denne prisen fordi hver eneste medarbeider gjør en fantastisk jobb hver dag, sier Kristoffer Kjellevold.

Hagesenterkjeden Hageland har hatt formidabel vekst de siste årene, og på kjedens årlige innkjøpssamling denne uken ble deres aller beste butikker kåret.

- Nedstengning, smittevern og restriksjoner gjorde jobben vår i butikk ekstra utfordrende, så vi er glade og stolte over hva vi sammen har fått til som butikk og kjede, sier Kjellevold.

Familiedrevet

Hageland Skoger er et tradisjonelt familiedrevet gartneri og hagesenter, der Kristoffer nå er 3. generasjons driver.

- Vi er flere familiemedlemmer med i driften og har en flott gjeng med ansatte. Det er moro å kunne tilby en stabil arbeidsplass og ansatte med ett brennende engasjement for faget, som jobber for gode kundeopplevelser hele året, sier Kjellevold.

Kjede i vekst

Hageland-kjeden består i dag av 102 selvstendige hagesentre, og har de siste årene opplevd en kraftig vekst. Kjeden er landsdekkende og lokalforankret med stort fokus på fagkunnskap som skal tilby kvalitetsprodukter med gode råd og inspirasjon for å lykkes i hus og hage.

- Vi er en kjede i god vekst og har mange butikker med svært gode resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder til butikkene. Utviklingen og resultatene Hageland Skoger kan vise til er meget gode, og Kristoffer og hans medarbeidere skal ha all ære for den jobben de har lagt ned. Det flotte hagesenteret på Skoger er resultatet av flere generasjoners godt arbeid, sier daglig leder Øyvind Krohn i Hagelandgruppen AS.

- Årets butikk 2022 tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året. Her teller både omsetning, bruttofortjeneste, kostnader og kundetilfredshet. Når kjeden gjør det godt blir også nivået i toppen høyt, og det er en stor ære både å bli nominert og selvsagt å vinne, sier Krohn.

Powered by Labrador CMS