TAKKER AV I DRAMMEN: Elisabeth Lohk (58), her i samtale med Steen&Strøm-CEO Louis Bonelli under gjenåpningen av senteret i fjor.
TAKKER AV I DRAMMEN: Elisabeth Lohk (58), her i samtale med Steen&Strøm-CEO Louis Bonelli under gjenåpningen av senteret i fjor.

Lohk slutter som senterleder på Gulskogen

Den profilerte senterlederen i Drammen bytter jobb med sjefen for Oslo City.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter snart ti år i sjefsstolen takker Elisabeth Lohk for seg som senterleder på Gulskogen. I mars begynner hun som ny senterleder på Oslo City. Motsatt vei går Laila Sønstevold. Hun tar over som ny leder for Gulskogen etter å ha vært senterleder på Oslo City, opplyser Gulskogen i en pressemelding.

- Elisabeth og Laila er to av våre aller dyktigste senterledere. De har begge vært hos oss i mange år, og er svært respektert og erfarne ledere. Ofte er det hensiktsmessig med rotasjon og litt nye utfordringer i slike lederstillinger. Derfor bytter de nå plass, og vil starte i sine respektive jobber i midten av mars, sier sier Ketil Wold, operativ leder for Steen & Strøm som eier Oslo City og Gulskogen.

Lohk har vært senterleder på Gulskogen i snart ti år. Det har vært en periode senteret har utviklet seg betydelig. I dag fremstår senteret som et moderne shoppingsenter med bred butikkmix og et variert handelstilbud. Det har også vært en periode med utfordrende byggeprosjekter og en pandemi som har preget arbeidshverdagen.

- En fantastisk reise

– Det har vært en helt fantastisk reise å få lov til å jobbe med Gulskogen. Selv om det har vært utfordrende i perioder er jeg stolt av å si at dette har vært min viktigste tid gjennom karrieren. Å få lov til å jobbe med så fantastiske flinke mennesker har vært et privilegium. Mine nærmeste kollegaer på senterkontoret, men også alle ansatte i butikkene gjennom disse årene har gitt meg energi og styrke til å stå på, sier Elisabeth Lohk.

Lohk har også engasjert seg i Dammens byutvikling gjennom verv i Næringsforeningen og Strømsgodset Toppfotball.

– Selv om jeg bor i Oslo har jeg virkelig blitt en drammenser. Drammen har en stor plass i mitt hjerte og jeg heier på Drammen, sier Lohk.

Laila Sønstevold tar over som ny senterleder, og vil være på plass fra midten av mars. Sønstevold har lang kjøpesentererfaring, og har blant annet vært senterleder på Lillestrøm Torv, Metro i Lørenskog, Vinterbro og kommer nå sist fra stillingen som senterleder på Oslo City. Her har hun samlet bred kunnskap om kjøpesentre som hun vil ta med seg til Gulskogen.

– Jeg gleder meg til å bidra til Gulskogens videre utvikling. Senteret har en super posisjon, dyktige medarbeidere og topp butikkmiks. I tillegg er det flere spennende planer og med de utviklingsmulighetene som finnes, er jeg trygg på at Gulskogen vil fortsette å befeste sin posisjon som ledende i regionen, sier Laila Sønstevold.

Powered by Labrador CMS