FRA ÅPNINGEN: Innehaver Kesorn Muthasahim (31) og daglig leder Varee Fagersand (34) på thai-restauranten TukTuk i september 2020.
FRA ÅPNINGEN: Innehaver Kesorn Muthasahim (31) og daglig leder Varee Fagersand (34) på thai-restauranten TukTuk i september 2020.

Nyetablert restaurant:
- Fremtiden ser mørk ut

Flere utesteder i sentrum sliter med å komme seg opp igjen etter pandemien. Restauranten TukTuk gir byggearbeidene med bybrua skylda.

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: Det er ganske nøyaktig to år siden Tuktuk - Thai Diner & Bar åpnet i de gamle lokalene etter Brakar nederst på Bragernes Torg ved bruenden.

Men etter at pandemien var over og gjestene skulle vende tilbake for fullt, har alle rive- og byggearbeidene med ny bybru stukket kjepper i hjulene for restaurantsatsingen.

- Etter to år med pandemi, ble ikke denne sommeren helt som vi håpet og trengte. Ekstrem støy og redusert fremkommelighet på grunn av rivingen av bybrua har ødelagt sommersesongen for oss, skriver restauranten på sine Facebooksider.

Må kutte

Restauranten må nå kutte kostnader, og er nødt for å blant annet redusere åpningstidene. De etterlater ingen tvil om hvordan situasjonen ser ut for driften.

- Fremtiden ser mørk ut. Vi håper så mange som mulig vil besøke oss de timene vi har åpent i dagene fremover, skriver restauranten.


Så sent som lørdag ble det klart at byens største utested gjennom mange år, nattklubben Z og den nylige totalrenoverte restauranten Luca lenger opp på torget, stenger dørene som følge av sviktende omsetning.

Powered by Labrador CMS