FRA ÅPNINGEN: Innehaver Kesorn Muthasahim (31) og daglig leder Varee Fagersand (34) på thai-restauranten TukTuk i september 2020.ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24
Nyetablert restaurant: - Fremtiden ser mørk ut
Flere utesteder i sentrum sliter med å komme seg opp igjen etter pandemien. Restauranten TukTuk gir byggearbeidene med bybrua skylda.
Men etter at pandemien var over og gjestene skulle vende tilbake for fullt, har alle rive- og byggearbeidene med ny bybru stukket kjepper i hjulene for restaurantsatsingen.
- Etter to år med pandemi, ble ikke denne sommeren helt som vi håpet og trengte. Ekstrem støy og redusert fremkommelighet på grunn av rivingen av bybrua har ødelagt sommersesongen for oss, skriver restauranten på sine Facebooksider.
Restauranten må nå kutte kostnader, og er nødt for å blant annet redusere åpningstidene. De etterlater ingen tvil om hvordan situasjonen ser ut for driften.
- Fremtiden ser mørk ut. Vi håper så mange som mulig vil besøke oss de timene vi har åpent i dagene fremover, skriver restauranten.