Topplederskifte i Union Eiendomsutvikling

Morten Gregertsen (50) tar over roret for Trond Åsheim (64).

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Styret i Union Eiendomsutvikling i Drammen har utpekt Morten Gregertsen (50) som ny administrerende direktør, melder selskapet i en pressemelding mandag.

Gregertsen har vært tilknyttet selskapet siden 2005, er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er ansatt i selskapet som prosjektsjef. Han har hatt ansvaret for selskapets seneste utbygginger som Portalen og boligene på Svanegangen.

Han tar nå over etter Trond Åsheim (64), som har ledet selskapet gjennom 23 år.

– Union Eiendomsutvikling hatt en meget god utvikling de siste årene og fremstår som et av de ledende eiendomsselskapene i regionen. Ikke minst har utviklingen av de tre gamle papirfabrikkene på Union Brygge vært et viktig bidrag til Drammens transformasjon. Nå er selskapet klart for et nytt kapittel, og vi er glade for at vi har en så erfaren og kompetent arvtager som Morten til å ta over stafettpinnen etter Trond, sier styrets leder Tore Myrvold.

– Det var fantastisk å overlevere vårt siste prosjekt i Svanegangen i fjor høst og oppleve at kundene setter pris på de kvalitetene vi legger ned i vårt arbeid. Det skal vi fortsette med i fremtiden. Jeg er ydmyk og stolt av å bli gitt denne muligheten, og jeg gleder meg til å ta fatt på min nye rolle, sier påtroppende administrerende direktør, Morten Gregertsen.

Gregertsen tiltrer stillingen i april, og Åsheim går da over i annen rolle i selskapet.

– Det har vært veldig interessant å transformere kvartalene fra industri til det mangfoldige bylivet vi i dag ser på Union Brygge. Jeg er glad jeg fortsatt skal være i selskapet og bruke min erfaring til å bidra til den videre byutviklingen av Drammen, sier Åsheim

Powered by Labrador CMS