Vant beste ungdoms­bedrift med håndsoppreknings-system

Elever fra Akademiet VGS i Drammen gikk til topps ungdomsbedriften Handsfree UB.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Elever fra Akademiet fikk sjelden sitte stille på stolen i salen under premieutdelingen, og måtte stadig opp på scenen for å motta både gull, sølv og bronse, uttaler Akademiet om fylkesmesterskapet, som gikk av stabelen i Vikersund hoppsenter.

Den gjeveste prisen, Årets ungdomsbedrift, gikk til Handsfree UB fra Akademiet VGS i Drammen. De vant i tillegg 2. plass for beste videopitch, 3. plass for beste salgsteam og 3. plass for beste markedsføring. Nå går veien videre til norgesmesterskapet for å kjempe blant landets beste ungdomsbedrifter.

Handsfree UB utvikler et håndsopprekningssystem for elever slik at de skal slippe å bli sittende med hånden oppe lenge i timen og for at læreren skal få bedre oversikt over hvem som trenger hjelp, rekkefølge på hvem som trenger hjelp og oversikt over hvem som har fått veiledning, opplyser Akademiet.

- Vi er så stolte av elevene våre! De har fått lov til å utfolde seg helt på egenhånd og har kommet med helt fantastiske ideer. De har jobbet hardt og har lagt ned en enorm innsats i sine bedrifter, uttaler lærer Maria Helena Cairns.

Powered by Labrador CMS