FLYTTER OVER GATA: Her fra dagens vinmonopol på Bragernes.

Vinmonopolet bekrefter: Flytter inn på Torget Vest

Både polutsalget på Strømsø og Bragernes er på flyttefot. Nå er det klart at polet på Bragernes flytter over gata og inn i kjøpesenteret.

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: Dagens polutsalg på Bragernes, i 1. etasje på Thams gate parkeringshus, har ligget samme sted i 20 år siden åpningen i 2001. 

Som tidligere omtalt av DRM24 har utsalgene på både Strømsø og Bragernes planlagt flytting. Jakten på nye lokaler har pågått i flere år, men planen har hele tiden vært i nærheten av Bragernes Torg. I tillegg har Vinmonopolet åpnet nytt utsalg på CC.

Nå bekrefter Vinmonopolet at det er Torget Vest som blir ny lokasjon på Bragernes. Polet har allerede forbindelse til senteret med gangbrua over veien fra parkeringshuset, og planlagt åpning er over sommeren - trolig i september. 

LES OGSÅ: Byens vinmonopol på flyttefot

Ikke lenger fullsortiment

Årsaken til flyttingen er ifølge Vinmonopolet at dagens lokaler er for store - nå flytter de altså inn i mindre og mer effektive lokaler over veien.

Dette innebærer også at butikken går fra såkalt fullsortiment, kategori seks, til kategori fem, med noe mindre utvalg. Polet på Bragernes er i dag Drammens største polutsalg, og endringen innebærer at byen lenger ikke får fullsortiment-utsalg. Polene på eksempelvis Strømsø og CC er også kategori fem.

Lokasjonen for nytt polutsalg på Strømsø er foreløpig ikke kjent, men det er blant spekulert i TV4-bygget - også her blir det isåfall kort avstand til dagens polutsalg. Vinmonopolitiet har tidligere uttalt at et av nabobyggene er aktuelle, og at nytt utsalg blir innenfor 100 meters avstand av dagens vinmonopol. Også Gulskogen Senter og Konnerudsenteret har tidligere vært nevnt i forbindelse med etablering av nye polutsalg i Drammen.

Utover de tre utsalgsstedene i Drammen sentrum, har Vinmonopolet i dag utsalg på Liertoppen, Buskerud storsenter, Hokksund og Svelvik i drammensområdet.

LES OGSÅ:

Åpningsdato klar - nå kommer byens tredje polutsalg

Polet på CC utsatt igjen - ingen vet når det åpner

Nytt vinmonopol til Drammen

OGSÅ PÅ FLYTTEFOT: Dagens vinmonopol på Strømsø. (ARKIVFOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24)
Powered by Labrador CMS