NY TILLIT: Kristin Løvaas Gjerde (27) er sikret ny plass i «manesjen» på den politiske arenaen i Drammen.
NY TILLIT: Kristin Løvaas Gjerde (27) er sikret ny plass i «manesjen» på den politiske arenaen i Drammen.

Frp-Kristin tilbake på trygg grunn i kommunestyret

- Har gjort endringer på bakgrunn av et stort antall tilbakemeldinger fra engasjerte medlemmer, uttaler leder av nominasjonskomiteen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammen Frp offentliggjorde tidligere i høst et første forslag til nominasjonsliste til neste års kommunevalg. Nå har det endelige forslaget kommer, og her er det flere endringer.

Den mest åpenbare er at populære Kristin Løvaas Gjerde (27) er tilbake blant de forhåndskummulerte plassene, som er økt fra fem til seks. Det politiske talentet fra Nedre Eiker ville trolig uansett fått fornyet tillit i kommunestyret, men nå er altså plassen «bankers».

Videre ser vi at Randi Eng (78), i motsatt ende av aldersskalaen, er helt ute av lista.

- Randi valgte dessverre å trekke seg etter det første listeforslaget, sier leder av nominasjonskomiteen Henrik Sand Marthinsen til DRM24.

GA SEG: Randi Eng er ferdig i drammenspolitikken.
GA SEG: Randi Eng er ferdig i drammenspolitikken.


Allikevel har lista økt fra 29 til 30 forhåndsnominerte kandidater til kommunevalget.

- Endringene er gjort på bakgrunn av et stort antall tilbakemeldinger fra engasjerte medlemmer, samtidig som nominasjonskomitten har gjort sine drøftinger. Dette er tatt til etterretning og vi har derfor gjort enkelte justeringer.

På 7. plass figurerer Frp-veteran Jan-Erik Abrahamsen, og på en åttendeplass og også aktuell for kommunestyret, finner vi listas yngste, nemlig Rikke Louise Pedersen (21), som er tidligere formann i Asker Fpu.

- Vi har fortsatt et mål om å få inn flere enn seks representanter, og det bør derfor være rom åpne plasser på lista, kommenterer Marthinsen.

Nominasjonskomitten presiserer forøvrig at Ulf Erik Knudsen som topper lista, også er partiets ordførerkandidat.

Powered by Labrador CMS