Hvorfor nok en gang personsjikane, Hege Breen Bakken?

Publisert Sist oppdatert

KOMMENTAR: At Drammens Tidendes politiske redaktør, Hege Breen Bakken, nok en gang, i et rasende innlegg i sin egen avis velger å gå til et kraftig personangrep på meg som politisk kommentator i DRM24 er ikke overraskende, men likevel ganske tragisk for Drammens Tidendes journalistiske standard.

Det virker som om den politiske redaktøren hverken har evnen, eller i hvert fall ikke viljen til å tenke i prinsipielle journalistiske baner. Dert er tydeligvis helt kul umulig å diskutere viktige journalistiske prinsipper med DT`s politiske redaktør, uten at hun må trekke mine kvalifikasjoner i tvil.

Kanskje den politiske redaktøren må avfinne seg med at DT og Hege Breen Bakken ikke lenger har meningsmonopol i den politiske debatten i drammensområdet.

Ekstra ille synes jeg det er at Hege Breen Bakken trekker inn mitt engasjement mot nedleggelsen av Fredholt som hjem for demente i en kommentar som fra min side dreide seg om kritikk av journalistisk prinsippløshet fra DT`s side.

Jeg må nesten be Hege Breen Bakken om å bevise når jeg har trukket med meg mitt engasjement omkring nedleggelsen av Fredhold inn i mitt virke som politiske kommentator i DRM24.

Den saken var avsluttet lenge før jeg begynte som kommentator i DRM24, men jeg er fortsatt stolt av å ha kjempet for en sak som handlet om de aller svakeste av de svake i Drammenssamfunnet.

Jeg kan imidlertid si så mye, Hege Breen Bakken, at jeg aldri kommer til å ønske at hverken du eller andre får oppleve demenssykdommen så nært på livet som jeg har gjort både med min mormor og mor. Jeg håper at når du får tenkt deg om så finner ut at det kanskje ikke er det personangrepet på meg som er det lureste du har satt på trykk.

Ellers finner jeg det ikke formålstjenlig å ytterligere kommentere din personsjikane.

Kanskje den politiske redaktøren må avfinne seg med at DT og Hege Breen Bakken ikke lenger har meningsmonopol i den politiske debatten i drammensområdet

Til leserne av både DT og DRM24 har jeg bare lyste til å si dette: Å være politiske kommentator krever en meget stor grad av uavhengighet, og min lojalitet som kommentatorligger i journalistikken.


Jeg bygger alle mine politiske kommentarer på kunnskap, erfaring og et meget stort nettverk både på landsbasis og lokalt. Ingen av mine kommentarer eller terningkast bygger på at jeg liker eller misliker noen bestemte personer eller noen partiers politikk.

Jeg vet ikke hvordan Hege Breen Bakken kan komme på slike tanker? Kanskje er det på deg selv du mener å kjenne andre? Jeg bare spør?

Powered by Labrador CMS