Helelektrisk Kina-SUV klar for Norge på sensommeren

Har forhåndssolgt over 400 biler av syvseteren BYD Tang 4x4.

Publisert Sist oppdatert

BIL OG MOTOR: Det er RSA Bil som er importør og forhandler av det kinesiske elbil-merket, som nå har lansert spesifikasjonene for 2021-modellen av BYD Tang.

Den elektriske nyheten er første personbil fra BYD ut på det norske markedet, og har vekket stor oppmerksomhet siden nyheten om BYD-signeringen ble sluppet i fjor

- Før vi har startet lanseringsaktiviteter har vi allerede forhåndsolgt omkring 400 biler, og nå med syv seter som standard er vi enda mer overbevist om at dette er den perfekte elektriske SUV-en for det norske elbil-markedet, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge i en pressemelding.
Produksjonen av 2021-modellen av Tang starter i andre kvartal 2021, og første levering til norske kunder er forventet på sensommeren. Pris vil være fra 599.900 kroner med Executive-pack og syv seter.

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde på opptil 505 km* (NEDC), akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder og 86,4 kWh batteristørrelse.

- Selv om det har vært en utfordrende tid for personbilsektoren, er vi ekstremt begeistret over de meget positive tilbakemeldingene vi har fått på BYD Tang, sier BYD Europas administrerende direktør, Isbrand Ho.

- Det er tydelig at denne stilige, elektriske bilen bringer en ny dynamikk til det norske SUV-markedet. Kombinasjonen av svært gode kjøreegenskaper og praktiske familiebil-egenskaper, gjør det til et svært attraktivt alternativ i familiebil-markedet, legger han til.

Powered by Labrador CMS