MARIENLYST: Er nå åpen.
MARIENLYST: Er nå åpen.

Her ligger kunstisen klar til bruk

Både Marienlyst, Konnerud og Solbergbanen er nå islagt til glede for små og store skøyteentusiaster. Andre baner i kommunen forventes åpnet om kort tid.

Publisert

DRAMMEN: Marienlyst er åpen for publikum fra klokken 10.00 – 22.00 på hverdager dersom det ikke er arrangement eller trening. Hele banen er opptatt under Drammens skøiteklub sine treninger tirsdager og torsdager klokken 17.45 –19.00 og lørdager kl. 09.00 –10.00.

Isbanen er også åpen for publikum lørdager kl. 13.00 –15.30 og søndager kl. 12.00 –15.00 dersom det ikke er arrangement.

Av sikkerhetsmessige grunner er det ikke tillatt å være på banen under vanning, opplyser kommunen.

Konnerud

Konnerud kunstisbane er åpen for publikum/skoler fra klokken 10.00 til 15.30 på hverdager. Lørdag og søndag er det publikumstid fra kl. 12.00 til 15.00.

Kafeteriaen holder også åpent. Banen kan bli stengt dersom det kreves vedlikehold. Se info på Konnerud ILs nettside eller Facebookside.

Andre baner

Solbergbanen i Solbergelva har vært islagt siden 5. november, og er også åpen for publikum utenom organiserte arrangementer.

I tillegg er det nå kort tid til også Vassenga og Ørenbanen. Det jobbes med vanning begge steder.

- Det er derfor viktig å ikke bruker isen før eventuelle sperrebånd er tatt bort, eller det gis beskjed om at isen er åpen. Baner kan bli stengt hvis det trengs vedlikehold, opplyser kommunen.

Torgisen på Bragernes Torg og Strømmbanen i Svelvik opparbeides etterhvert, ifølge kommunen.

Powered by Labrador CMS