GULSKOGEN GÅRD: Skattejakten foregår i hovedsak her.
GULSKOGEN GÅRD: Skattejakten foregår i hovedsak her.

Inviterer hele familien til skattejakt på Gulskogen

Ut juli måned kan du delta i konkurransen om gjeve premier fra Gulskogen Senter - helt gratis.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Alt du trenger er en mobiltelefon, to bein å stå på, og en times tid å bruke på å løse rebuser på Gulskogen Gård.

- Dette er lagt opp til å være et arrangement for barna i samarbeid med som arrangerte Sommerskatten i Drammen i juni, forteller Cecilie Røisli ved Gulskogen Senter til DRM24.

Alle kan delta, men det er i hovedsak tilpasset barn i alderen 4-10 år, i følge med voksen. Selve rebusløpet foregår fysisk, men man bruker en app underveis for å registrere oppgavene i et digitalt skattekart.

Rebusløpet er åpent for alle i hele juli, starter ved Gulskogen Senter, fortsetter til Gulskogen Gård, og tilbake igjen. Gulskogen gård er åpen fra ni om morgenen til ni om kvelden.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GULSKOGEN: </span>Skattejakten foregår i området fra Gulskogen Senter (øverst til venstre) og til Gulskogen Gård (i forgrunnen).</span>
GULSKOGEN: Skattejakten foregår i området fra Gulskogen Senter (øverst til venstre) og til Gulskogen Gård (i forgrunnen).

Alle som deltar vil få et deltakerbevis og gratis is om man gjør løpet i senterets åpningstider.

- Midt i blinken for alle barnefamilier på hjemmeferie som vil ha en spennende runde i nærmiljøet, smiler Røisli.

I 2. etasje på senteret har Gulskogen satt opp en skattekiste med den store sjørøverskatten. Her ligger det premier for tilsammen 13.000 kroner.

- Alle som deltar er med i trekningen av premiene når skattejakten er over, forteller Røisli.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GULSKOGEN-SKATTEN:</span> Her ligger premiene og venter.</span>
GULSKOGEN-SKATTEN: Her ligger premiene og venter.
Powered by Labrador CMS