KØKAOS: Her fra påsken tidligere i år.
KØKAOS: Her fra påsken tidligere i år.

Nå skal det bli slutt på lange køer og frustrerte kunder

Mandag 18. oktober åpner den «nye» Mile Gjenvinningsstasjon i Mjøndalen. Da skal det ifølge RfD bli bedre trafikkflyt og dermed mindre køer.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Det har til tider vært kaotiske forhold ved gjenvinningsstasjonen i Mjøndalen og folk har stått over én time i kø for å slippe inn ved mange anledninger. Spesielt i forbindelse med koronatiden og ferier, har det vært lange køer, noe som har ført til at mange har brukt andre stasjoner eller rett og slett dumpet søppelet sitt i naturen.

Men nå skal det altså bli bedre for brukerne av Mile – en stasjon som i løpet av 2020 hadde 133.852 besøkende, og var den mest besøkte gjenvinningsstasjonen i Drammensområdet. Den oppgraderte stasjonen er rustet for økt pågang i tiden fremover, skriver Eikernytt.no.

Kommunikasjonssjef Marte K. Brændsrud sier at de besøkende vil oppleve bedre trafikkflyt, en mer oversiktlig stasjon, og god plass inne på området.

Videre forteller hun at de åpner et helt nytt ombruksbygg.

– Her tar vi godt vare på de fine tingene som leveres inn slik at de kan få nytt liv hos noen andre, sier hun.

Mile åpner også et nytt mottak for EE-avfall og farlig avfall som sikrer at de håndterer dette på en tryggere og mer miljøvennlig måte.

– Våre ansatte på gjenvinningsstasjonen vil få bedre arbeidsmiljø, med blant annet nytt administrasjonsbygg med garderober, spiserom og møte- og undervisningsrom. Alle de nye bygningene er energieffektive, funksjonelle og mer miljøvennlige, sier Marte K. Brændsrud som legger til at de har bygget tak over store deler av området, og over vekt og automat ved inn- og utkjøring.

Powered by Labrador CMS