SPERRES AV: Dette området blir mandag sperret av for bruk til rigg-område. Alle båter som ligger på stedet må derfor fjernes.
SPERRES AV: Dette området blir mandag sperret av for bruk til rigg-område. Alle båter som ligger på stedet må derfor fjernes.

Nå starter arbeidet med midlertidig gang- og sykkelbru

30. august blir vestlig del av Honnørbrygga på Bragernes stengt og gjerdet inn i forbindelse med arbeidene ved brybrua.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Deler av Honnørbrygga blir derfor stengt, og det blir ikke mulig å krysse under Bybrua, opplyser Drammen kommune.

Gående må derfor bruke gangfeltet på Bybrua og området mot torget isteden. Det blir heller ikke tillatt å fortøye båter på området som er inngjerdet.

– Det blir noe økt trafikk grunnet anleggsarbeidet, men vi tror ikke det blir noe stor ulempe for verken gående eller trafikanter generelt. Mesteparten av anleggsarbeidet skal foregå fra lekter på elva, uttaler sier prosjektleder Anne Sofie Nilsen til Drammen kommune.

Den nye midlertidige gang- og sykkelbrua vil stå klar før dagens bybru blir revet. Brua vil gå fra Bragernes torg, over elva og jernbanen og lande på Kiss&ride-området ved jernbanestasjonen. Den skal være i drift i hele byggeperioden for ny bybru.

LES OGSÅ: Nå starter riggingen på Holmennokken

Powered by Labrador CMS