Sjåfør påkjørt og fastklemt av egen bil i døra til legekontoret

Heldigvis var ikke hjelpen langt unna når en taxisjåfør hadde maks uflaks på jobben.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Nødetatene rykket tirsdag ettermiddag ut til melding om en bil som hadde kjørt i veggen på brannstasjonen i Mjøndalen. Men det viste seg fort at dette ikke var relatert til dagens utfordrende føreforhold.

Hendelsen hadde skjedd inn på parkeringsplassen, og en person hadde blitt fastklemt mellom en maxitaxi og inngangspartiet til legekontoret som holder til i samme bygget som brannstasjonen.

Noe senere viste det seg at det var taxisjåføren, en mann i 60-åra, som hadde blitt påkjørt av sin egen bil.

- Han har parkert bilen med motor i gang mens bilen stod i gir. Han kom deretter i klem mellom bil og bygning, uttaler politiet.

Reddet av handlekraftig vitne

Operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet forteller litt mer om dramatikken som utspant seg på stedet, og roser et vitne som fikk med seg det hele og grep inn.

- Mannen ble reddet av en som så det hele, hoppet inn i bilen og fikk rygget den tilbake før han tok hånd om mannen. Sjåføren ble tatt med inn for sjekk på legevakta og deretter fraktet sykehus i ambulanse, forteller Groth.

Det er så langt ikke meldt om alvorlige personskader, men mannen var fastklemt og skal ha hatt svært vondt. Utifra skadene på inngangspartiet bærer det preg av å ha fått seg en god trøkk, da det er mer eller mindre smadret.

Powered by Labrador CMS