PÅ'N IGJEN: Også tidligere år har blomsterbed på offentlig område blitt vandalisert i Hokksund.

Stjeler blomster fra kommunen

Nok en gang er Hokksund plaget av hærverk og tyveri på kommunale blomsterbed.

Publisert

ØVRE EIKER: Blomsterparlamentet pynta og planta i Stasjonsgata på ettermiddagen 16. mai. Natt til 19. mai ble det tatt opp to blomster og søndag ettermiddag ble det stjålet fire nye, skriver Eikernytt.no.

Hvert år bruker Blomsterparlamentet store summer på å pynte opp med blomster i Hokksund sentrum. Mange lokale ildsjeler legger ned mye arbeid i både forberedelser og med selve utplantingen.

Da er det ekstra surt at noen stjeler blomstene som er plantet og som mange ganger før – driver regelrett hærverk ved å velte eller rive opp blomstene som var ment til å gjøre Hokksund til et hyggeligere sted gjennom sommeren.

– De som gjordet dette denne gangen er observert av personer som satt på sin terrasse. Søndag ettermiddag mellom klokka 13.30 og 15.30 ble det tatt opp fire blomster, sier Tore Hoen, som er dugnadsansvarlig for Blomsterparlamentet.

– Vi er veldig lei oss for dette. Vi oppfordrer folk som går i gata til å følge med. Hvis dere ser noen som prøver seg må dere snakke til dem. Vi håper også at dere tar kontakt med noen i Blomsterparlamentet, sier Hoen.

Powered by Labrador CMS