JUBLET VILT: Det var nesten Ronny Deila-tilstander på Gamle Gress etter kampen, da Jørgen Isnes ikke lot seg be to ganger og jublet hemningsløst foran Godsetunionen.

Ellevill feiring med fansen etter seier i sesongåpningen

Godset slo Aalesund 1-0 i serieåpningen på Marienlyst og tok en viktig trepoenger for et lag med både ny hovedtrener og mange nye spillere.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det sies at seier er seier, men det var ingen enorm sportslig prestasjon Strømsgodset leverte på hjemmebane foran 5.014 tilskuere i det som ble serieåpningen etter at bortekampen mot Lillestrøm ble utsatt.

Kort oppsummert ble det en noe ujevn affære, hvor lagets nye hovedtrener Jørgen Isnes trolig har fått en del å jobbe med inn mot Lillestrøm-kampen som kommer allerede onsdag.

Men det var også flere høydepunkter å ta med seg, og flere av lagets nye spillere viste seg positivt frem for hjemmefansen i det som til slutt ble en OK fortjent, men ingen selvfølgelig seier til hjemmelaget. Godset slet i perioder med å bli trykket bakover på banen og ble løpende en del imellom, men kom også til et par store muligheter som kunne ha resultert i mål.

DEBUTANT: Marcus Mehnert var angrepsvillig og viste seg frem på en god måte etter innhoppet i 2. omgang blant annet med skudd fra 16-meteren.

Dagens matchvinner ble ingen ringere enn kaptein Gustav Valsvik, som banket ballen i Aafk-målet etter frispark fra Herman Stengel like før pause.

Flere mål ble det heller ikke, og Godset-leiren har med det skaffet seg et godt utgangspunkt før to tette bortekamper.

Jørgen Isnes var imidlertid klar på at det ikke var «noen stor fotballkamp» i et intervju med TV2 etter at jubelscenene hadde lagt seg.

– Jeg har det ganske bra, egentlig. Jeg har begynt å restituere og er klar til Åråsen på onsdag. Det er ekte kjærlighet, sa Isnes med et smil til kanalen.

Neste hjemmekamp spilles mot Tromsø 30. april.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

Jørgen Isnes var en aktiv mann på sidelinja. Etter kampen bød han på seg selv og fremstod som en karismatisk trener som fansen lett kan bli glad i om det sportslige går veien.
Ernest Boahene kom inn for Tobias Gulliksen i 2. omgang.
Godset hadde nok større muligheter til 2-0 enn Aalesund hadde til utlikning. Spillemessig var det en nokså jevnspilt affære.