Godset med borteseier tross utvisning

Slo Stabæk 1-0 i regnværet på Nadderud.

BÆRUM: Ari Leifsson ble matchvinner da Strømsgodset slo formsterke Stabæk 1-0 borte mandag kveld.

Scoringen fra forsvareren kom etter drøye kvarteret, og et solid Strømsgodset holdt stillingen til pause.

Stabæk hadde sine muligheter utover i 2. omgang, men Godset var solide definsivt og det var ikke ufortjent at drammenserne tok med seg nye poeng hjem fra bortebane - etter å ha gjort det samme mot Vålerenga tre serierunder tilbake.

Innbytter Kreshnik Krasniqi fikk forøvrig det røde kortet og marsjordre av dommeren på tampen av kampen etter å ha vært på banen i bare 13 minutter. Men Godset holdt nullen og tok med seg tre meget viktige poeng hjem til Drammen.

Med to trepoengere på rad og kun ett tap de siste fem kampene har Godset nå plutselig revet seg løs fra bunnstriden og plasserst seg midt på tabellen: