Godset-profil Mounir Hamoud (39) døde brått

Fikk hjertestans mandag morgen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Det er med stor sorg Strømsgodset har mottatt budskapet om at Mounir Hamoud har gått bort i en alder av 39 år. Han døde brått i dag tidlig av hjertestans, opplyser klubben på sine nettsider mandag ettermiddag.

Strømsgodset og NFF Buskerud deler budskapet i samråd med nærmeste pårørende.

Hamoud har etter at han lå opp som spiller vært ansatt i Buskerud fotballkrets, men det ble nylig kjent at han hadde blitt ansatt i Strømsgodset for å vende tilbake i ny jobb som toppspillerutvikler.

Hamoud skulle ha hatt sin første arbeidsdag i Strømgodset mandag.

- I Mounir har vi mistet et helt unikt medmenneske. Han var vennlig, raus, inkluderende og positiv. Han var faglig dyktig og inspirerende. En som brydde seg og deltok. En vi alle gledet oss til å møte, en vi alle har bare gode og varme følelser for. Først og fremst har Mounir satt dype spor etter seg overalt hvor han har ferdes. Som spiller og lagkamerat, som trener, spillerutvikler og fagmann. Som kollega og medmenneske. Strømsgodset er i sorg. Mounir Hamoud vil bli dypt savnet, uttaler daglig leder Magne Jordan Nilsen.

Mounir Hamoud kom til Strømsgodset og Drammen før 2012-sesongen, etter seks sesonger i Bodø/Glimt. Han var SIF-spiller i åtte sesonger, og det i en av klubbens aller sterkeste perioder. Mounir var med å vinne det historiske seriegullet i 2013, og også med på de to sølvmedaljene i Eliteserien (2012 og 2015) og cupfinalen i 2018.

Ifølge Nilsen er det et sjokkerende budskap klubben har fått, som berører alle.

- Våre tanker går først og fremst til Mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. De har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem.

Powered by Labrador CMS