Jonathan Parr legger opp

Den 33 år gamle midtbanespilleren legger fotballskoa på hylla etter seks år i Strømsgodset.

Publisert

DRAMMEN: Parr har spilt 128 kamper for Strømsgodset etter at han kom til klubben før 2016-sesongen. Han har også spilt ni A-landskamper for Norge.

Det skal være kneskaden Parr pådro seg sommeren 2020 som har gjort det vanskelig å fortsette på det samme nivået som tidligere. Han spilte allikevel 18 kamper i fjorårssesongen.

- Det er spesielt, det er jo det. Jeg har drevet med dette i 16 år, og brukt halve livet mitt på det, så det føles rart, men også riktig, uttaler Parr til klubbnettstedet Godset.no.

Parr er utdannet siviløkonom, og har vurdert å legge fotballkarrieren på hylla også tidligere. Nå venter en ny tilværelse i bruktbilbransjen.

- En stor karriere

- Jonathan Parr legger en stor karriere bak seg, med spill i Premier League, det norske landslaget og mange kamper for Godset. Vi har stor forståelse og respekt for valget han nå har tatt. Vi ønsker å takke han for innsatsen i Strømsgodset, sier leder for sport- og spillerlogistikk Jostein Flo til Godset.no.

Parr ønsker å takke supporterne etter seks fine år i Strømsgodset.


- Det er utrolig hvordan de har støttet oss gjennom de siste årene. Måten de sto bak oss denne sesongen betydde mye for oss alle. Bortekampen mot Lillestrøm står for meg som et godt eksempel, der de sang og var helt i hundre, selv om vi spilte en dårlig kamp.

- Den støtten vi fikk da vi kom bort til dem etter kampen, der de sto igjen og sang for oss, gjorde sterkt inntrykk på meg. Det viser mye av samholdet som er i og rundt klubben, sier Parr om kampen som ble hans siste i Godset-drakta.

Powered by Labrador CMS