Susanne Vist blir etter all sannsynlighet Øvre Eikers nye kommunedirektør – en stilling hun er konstituert i pr. dags dato.

Susanne Vist innstilt som ny kommunedirektør

Vist har vært konstituert i stillingen siden 2023, men vil nå bli fast kommunedirektør. Kommunestyret stemmer over innstillingen 21. februar.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Ansettelsesutvalget i Øvre Eiker kommune har innstilt Susanne Vist som ny kommunedirektør. Forslaget overfor kommunestyret lyder i sin helhet som følger:

«Øvre Eiker kommune tilsetter Susanne Therese Vist som ny kommunedirektør. Dersom den innstilte kandidaten takker nei til tilbud vil saken gå tilbake til ansettelsesutvalget for videre vurdering og beslutning».

Ansettelsesutvalget har bestått av Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen, Tonje Adelsten, Lasse Haugen, Julie Waage, Kjell Grønbeck og Anne Grethe Raaen.Det er kommunestyret som fatter vedtak på møtet 21. februar.

Mange gode kandidater

– Jeg er svært tilfreds med at et enstemmig ansettelsesutvalg anbefaler tilsetting av Susanne Therese Vist som ny kommunedirektør i Øvre Eiker, sier ordfører Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen.

Han føler seg sikker på at kommunestyret gir sin tilslutning til ansettelsesutvalgets innstilling, og er sikker på at Øvre Eiker får en kommunedirektør med stort engasjement, riktig kompetanse og med lang og variert erfaring fra lederstillinger i både privat og offentlig sektor.

– Jeg er også veldig glad for at vi i prosessen har hatt mange gode søkere til stillingen, hvor vi etter en grundig prosess har funnet at Susanne Therese Vist kan fylle stillingen som kommunedirektør, avslutter han.

Powered by Labrador CMS