Nå stenger jernbanen i fire uker

Natt til lørdag starter Bane NOR «sommerjobben» i Drammen. - Om du tidligere ikke har hørt så mye fra utbyggingsarbeidet, kan det være at du legger bedre merke til oss i sommer, er beskjeden.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Det blir aktivitet døgnet rundt for å utnytte tiden med stans i togtrafikken best mulig. Vi skal blant annet rive bybrua over sporområdene, rive togparkeringen langs Drammenselva og forberede arbeidet med å heve hele stasjonsområdet 40 centimeter, uttaler Bane NOR.

Mens togtrafikken på Drammensbanen står, blir det buss for tog fra 2. juli til 31. juli. Alternativ transport gjelder for alle togselskapene på strekningen frem til august.

Naboer som bor nært områder der arbeidene kan komme til å overskride støygrensene om natten har allerede fått tilbud om alternativ overnatting.

– Arbeidet med bygge en effektiv og klimavennlig jernbane som kan dekke behovet til flere reisende, kommer til å bli krevende for både naboer og andre som oppholder seg i sentrum nå i sommer. Vi er takknemlige for forståelsen vi møter fra våre omgivelser, uttaler prosjektsjef Hanne Stormo.

Powered by Labrador CMS