E18: Bil i grøfta i Holmestrand.
E18: Bil i grøfta i Holmestrand.

Snøværet: - Det tikker inn meldinger om trafikkulykker

Farevarselet har slått til - snøet skaper utfordringer på veiene mandag med en rekke trafikkuhell - så langt uten personskader.

Publisert Sist oppdatert

KLOKKEN 10.50: Melding om kollisjon mellom tre kjøretøy på Gamle Riksvei i Krokstadelva. Ikke meldt om personskader. Kort tid etter skal et fjerde kjøretøy ha kjørt inn i de andre. - Det er svært glatt veibane på stedet. Veien er midlertidig stengt og ett kjøretøy trenger berging, melder politiet.

KLOKKEN 10.45: Melding om kollisjon mellom to kjøretøy på Svelvikveien. Her skal et kjøretøy som stod stille ved en busslomme ha blitt påkjørt bakfra. En person blir kjørt legevakt for sjekk etter hendelsen, ifølge politiet.

DRAMMEN: Natt til mandag begynte snøen å lave ned i Drammen, og det førte til komplikasjoner i morgenrushet.

- Det tikker dessverre inn flere trafikkulykker til operasjonssentralen. Det har kommet nedbør i hele distriktet - og vi anmoder at trafikantene tar hensyn til snøfallet - og tilpasser farten etter forholdene. Kjør pent, var meldingen fra politiet like før klokken 0800.

Det var da to forhold på E18 i henholdsvis Sande og Lier. I Sande skal en bil ha snurret og kollidert ved Mølledamsbrua. Hendelsen har ikke resultert i personskader, og hastigheten ble redusert forbi stedet, opplyser politiet.

Ved Kjellstad i Lier stod et vogntog med bakparten delvis ut i den ene veibanen.

- Det sliter med nysnøen, opplyser politiet.

Også lenger sørover på E18 i Holmestrand har det vært flere trafikkuhell som følge av snøværet. Ved 10.00-tiden har ikke situasjonen bedret seg.

- Operasjonssentralen for jevnlig meldinger om at snøværet skaper utfordringer på E-18 nå, uttaler politiet.

HAR DU TIPS FRA TRAFIKKEN? SEND TIL TIPS@DRM24.NO!

Powered by Labrador CMS