Vestfossenmarken i bilder

Etter at det pøste ned mens arrangørene rigget og gjorde forberedelser til årets Vestfossen Marken på fredag kveld, ble det en strålende og ikke minst varm start på årets arrangement lørdag. Vel varmt syntes mange og etterlyste telt og parasoller.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Årets Vestfossen Marken er som kjent tatt over av en gruppe ildsjeler fra VIF som tidligere har hatt ansvaret for dette arrangementet. Og med endringen i eierstrukturen ble det også endringer i selve arrangementet, skriver Eikernytt.no.

Den tradisjonelle Kiwi-scenen er borte og erstattet med bilsalg. I stedet foregår all underholdning fra scenen i parken sammen med det meste av bespisning.

Åpningen lørdag var det Torodd Eriksen fra kulturkontoret som sto for. Det lokale bandet «Spiller ingen rolle» entret så scenen etterfulgt av tryllekunstneren Vegardo. Han kom tilbake litt senere på dagen for å underholde både stor og små – mest det siste. Vestfossen Salongorkester spilte og koret Vox Egeri avsluttet underholdningen fra scenen denne dagen før bandet River Bank Ltd spilte på brygga. Her var det blues med skikkelig trøkk.

Årets marken var gjenkjennelig på det meste – også med stands av ulike foreninger og lag, politiske partier som viste seg fram og ulike firmaer som solgte varer og tjenester.


SE BILDER:

Powered by Labrador CMS