HØYDEPUNKT: Seieren over Solberg 2. juledag ble trolig et høydepunkt i karrieren til Ola Vigdal (t.h.) før han nå har bestemt seg for å legge bandykølla på hylla.

Bandytalent legger opp i en alder av 21 år

Mjøndalens store talent, Ola Vigdal (21), har mottatt så mange smeller i en relativt kort bandykarriere at han velger å slutte på dagen.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Det er med tungt hjerte at Ola Vigdal allerede nå har tatt beslutningen om å legge bandykarrieren på hylla.

Han har fått flere hjernerystelser på noen få sesonger i eliteserien, og skader etter tøffe dueller på bandybanene. Etter nok en hjernerystelse i januar, så velger han å prioritere god helse foran å spille bandy.

SMELL: Vigdal er kjent for en oppofrende spillestil, og er her nede for telling etter en duell mot Solberg i fjor.

Søndag var Vigdal å finne blant støtteapparatet til Mjøndalen, som satte Ullern på plass med 8-2 seier på Vassenga. Målene for bruntrøyene gjorde Alexander Serov 5, Mads Andre Syverstad Hansen, Eirik Aaslid og ett selvmål.

KAPTEIN: Vigdal (i midten) spilte ofte i kapteinsrollen for Mjøndalen, her mot SSK 2. juledag på Vassenga i en hard duell.

- Utrolig trist

Dette skrev Mjøndalen i en offisiell melding om Vigdals avgjørelse om å legge opp:

« Det er utrolig trist og måtte meddele at Ola Vigdal må legge opp som bandyspiller. Ola har etter samtaler med leger og spesialister blitt rådet til å legge opp, fem hjernerystelser de siste årene har gjort at legene er redde for større skader hvis dette skulle skje igjen.

Selv om Ola må gi seg som aktiv spiller som 21-åring, vil han fortsatt bidra i bandymiljøet. Selv med sin unge alder har han bygget opp mye erfaring og kunnskap som kommer laget tilgode fremover. Vi takker Ola for alt han har bidratt med som spiller i MIF Bandy.»

SLO DRAMMEN: Her er Vigdal i aksjon i lokaloppgjør på Marienlyst tidligere i januar - en sentral spiller for MIF i den flotte formkurven laget har hatt i vinter.

Vant nøkkelkamp

Drammen Bandy vant søndag en svært viktig kamp mot Ullevål med 6-4 på Marienlyst.

Målene gjorde Even Thiseth (2), Marius Mørch Andersen (2), Joachim Undersrud og Andreas Sletta. Solbergs bortekamp mot Skeid ble utsatt grunnet karantene hos Skeid-spillere.

Øvrige kamper: Sarpsborg-Ready 3-6 og Stabæk-Høvik 18-1.

Tett kamp om 4.-plassen

Med fire serierunder igjen å spille før sluttspillet tar til i midten av februar, så ligger det slik an i toppen av Eliteserien:


Her er det viktig for de lokale lagene å komme på en plass blant de fire beste, som igjen gir en fordelaktig seeding før NM-kvartfinalene trekkes i februar.

Neste serierunde spilles ikke før søndag 30. januar med blant annet Solberg-Drammen Bandy (18.00) og Stabæk-Mjøndalen (19.00).

Powered by Labrador CMS