LOKALDERBY: Mjøndalen (i brunt og hvitt) fikk etter hvert godt tak på byrival Drammen Bandy.

MIF i støtet - knuste Drammen på bortebane

Mjøndalen overbeviser med storform, og fulgte opp triumfen mot Solberg 2. juledag med 5-1 mot Drammen.

DRAMMEN: Mange forventet nok en jevnspilt affære på Marienlyst søndag kveld, mellom to lag som begge er i flytsonen og kniver om plasseringene på tabellen.

Jevnt ble det også lenge, faktisk dødt løp og målløst til pause. Etter pause skulle det ble hele seks scoringer - samtlige scoret av Mjøndalen, som først tok ledelsen 1-0 og deretter «utliknet» med selvmål.

Etter dette handlet det meste om gutta fra 3050, som riktignok fikk langt bedre uttelling på målsjansene enn rivalen fra sentrum.

Da dommeren blåste av kampen viste måltavla hele 5-1 etter mål av Dmitrii Osokin, Alexander Cras (2), Eirik Aaslid og Joachim Skinstad.

I neste serierunde venter Ready for Mjøndalen, mens Solberg møter Ullern og Drammen tar imot Høvik hjemme.