VISTE MUSKLER: Christopher Nålby og resten av SSK-angrepet ga Ready-forsvaret mange tøffe dueller å bryne seg på - og fikk lønn for strevet i tåkehavet på Solbergbanen søndag kveld.

Sterk Solberg-seier over serielederen

Et litt småskranglete og ustabilt SSK har avgitt poeng i flere kamper i desember, men mot serieleder Ready viste de hvitkledde gamle takter i en bunnsolid oppvisning elitebandy.

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE KAMPEN I REPRISE!

SOLBERGELVA: Allerede etter to minutter måtte Ready-målvakten plukke ut den første ballen av nettet.

Solberg så seg ikke tilbake, og imponerte med ryddig forsvarsspill og effektivt angrepsspill og gode avslutninger. I åpningsminuttene satt det også et skudd i stanga for Solberg, som ledet 2-0 til pause.

MÅTTE TY TIL ULOVLIGE MIDLER: Solbergs Kristian Hagen var stadig på farten og skapte trøbbel i Ready-forsvaret, som tok alle midler i bruk for å stoppe trusselen i hvitt.

Solberg gjentok bedriften fra første omgang og banket inn 3-0-målet etter bare to minutter, før de slapp Ready inn i kampen igjen på 3-1. Solberg økte til 4-1, før Ready kom med en ny redusering. Kampen syntes da avgjort når det nærmet seg full tid, før bortelaget reduserte til 4-3 helt på tampen.

Flere mål ble det ikke, og SSK tok med det ikke bare en herlig revansje etter det sure 2-1-tapet for Mjøndalen 2. juledag, men påførte også serielederen sitt første tap i årets sesong.

Veien ligger dermed åpen for Stabæk til å ta over ledelsen i eliteserien, a poeng med Ready med en mindre kamp spilt og Sarpsborg som neste motstander.

Solberg på sin side ligger fortsatt på femte plass med 12 poeng, to poeng bak henholdsvis Mjøndalen og Drammen som deler plassene foran med 14 poeng etter at MIF slo Drammen på Marienlyst søndag kveld.

Tabellen ser etter søndagens runde slik ut:

I neste serierunde venter Ready for Mjøndalen, mens Solberg møter Ullern og Drammen tar imot Høvik hjemme.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

SSK's Martin Bjerkeset satte inn 2-0-scoringen.
Ready-målvakt Christopher Andersen-Gott fikk flere baklengsmål enn han satte pris på.
Solberg presset høyt og fikk stadig Ready ut av balanse på egen banehalvdel.