I FORM: Drammen og Even Thiseth har vist at de kan slå de beste og har hatt en god sesongavslutning i årets sesong.

Drammen klare for NM-semi

Drammen Bandy har avansert i årets sluttspill etter tre strake seiere mot Ullevaal.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det ble klart etter 5-3 seier på Marienlyst søndag kveld. Etter en fortjent seier til hjemmelaget og best i tre av fem kvartfinaler er det klart at Drammen møter enten Sarpsborg, Stabæk, Ready eller Solberg til semifinale i årets sluttspill.

Drammen, som knuste årets seriemester Sarpsborg 7-1 i nest siste serierunde, er dermed for å regne som en joker i årets norgesmesterskap.

De første semifinaene spilles førstkommende søndag.

Mjøndalen ute - håpet lever for SSK

Mjøndalen fikk det som ventet tøft i søndagens kamp mot Stabæk, og gikk på sitt tredje strake nederlag etter 9-6 på Stabekkbanen - etter en meget overbevisende 2. omgang. De to siste kampene har MIF gitt Stabæk god match sammenlignet med braktapet i den første kvartfinalen, men er nå altså ute av sluttspillet.

Solberg har på sin side fortsatt en mulighet til avansement etter en seier på de tre første kvartfinalene mot Ready. SSK tapte 5-3 på Gressbanen søndag, og er nødt for å vinne returoppgjøret på Solbergbanen tirsdag 19.00 for å holde liv i håpet. Med tap er SSK også ute av årets sluttspill.

PS: Første runde i NM-sluttspillet for damer gikk også av stabelen søndag. Av de lokalene lagene er Solberg med, og tapte 7-0 for Stabæk på bortebane i den første semifinalen.

Se søndagens kvartfinaler for herrer i reprise under:

Powered by Labrador CMS