SKUTT I SENK: Drammen og Andreas Sletta skjøt nesten Mjøndalen i fillebiter i 2. omgang, men fikk begrenset uttelling på sjansestatistikken.

MIF stjal seieren fra Drammen i høydramatisk lokalderby

Drammen hadde grepet om kampen, men et dødelig effektivt Mjøndalen sørget for poendeling på overtid av overtiden i et nervepirrende lokaloppgjør på Marienlyst fredag kveld.

DRAMMEN: Det var gjestene fra Mjøndalen som først tok ledelsen tidlig i kampen, men derfra og ut tok hjemmelaget raskt kontrollen og dominerte det meste av spillet før lagene gikk til pause på 3-1 til Drammen Bandy.

Spenningen var imidlertid raskt tilbake i kampen etter at Mjøndalen snudde kampen med to kjappe scoringer på fem minutter etter pause, brant en straffe og deretter tok ledelsen på corner med 4-3 før kvarteret var spilt.

Etter at Drammen hadde fått ristet av seg skrekken var det nok engang hjemmelaget som tok over initiativet, og utliknet til 4-4. Drammen satte for alvor inn støtet den siste halvtimen, men mot spillets gang gikk Mjøndalen opp til 5-4 fem minutter før full tid på straffe, i en periode hvor hjemmelaget jaktet seieren og gjestene fra 3050 mer enn nok med å forsvare seg.

Snudde kampen igjen

Drammen slo tilbake minuttet senere, og satte to nye scoringer på under to minutter - og hadde igjen snudd kampen med 6-5 i det 87. minutt.

Dommeren la til tre minutter, og da hele stadion trodde seieren var sikret og kampen var over, kom MIF med et siste angrep fire og et halvt minutt på overtid mot et drammenslag med to utvisninger. Angrepet gikk hele veien inn, og endte med utlikning 6-6 i siste spillesekund.

Mjøndalen jublet, og et skuffet Drammen måtte se seg snytt for to poeng i det som for publikum ble et svært underholdende lokalderby.

PS: Samme oppgjør i fjor endte 5-1 til Mjøndalen.