Blodig avslutning på byturen

En mann endte på legevakta og en annen i arresten etter en voldsepisode med et ølglass.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Hendelsen fant sted på et utested på Bragernes ikke lenge før stengetid natt til lørdag.

Ifølge politiet måtte voldsofferet, en mann i 30-åra, trolig sy 8-10 sting etter å ha blitt slått med et ølglass i ansiktet. Vedkommende ble hentet av ambulanse, mens gjerningsmannen fikk første skyss inn til sentralarresten.

En mann i 20-åra er siktet for vold mot mannen i 30-åra. Årsaken til hendelsen er ifølge politiet ikke klarlagt, men hele episoden skal være sikret på video.

Selv etter stengetid var det allikevel ikke slutt på urolighetene i sentrum. Ved 0340-tiden barket en gjeng med unge menn sammen i nærheten av en kebabsjappe på Bragernes.

En politipatrulje kom tilfeldigvis over slåssingen, og fikk brutt opp situasjonen og påsatt de impliserte partene håndjern før det eskalerte.

Det hele endte med at tre unge menn ble bortvist, hvorav en av disse fikk seg en sjekk på legevakta.

Politiet opplyser til DRM24 at det skal ha vært en stille kveld på byen i Drammen utover de to hendelsene omtalt i denne saken.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BORTVIST: </span>Tre menn var involvert i slåssing i Erik Børresens Allé.</span>
BORTVIST: Tre menn var involvert i slåssing i Erik Børresens Allé.
Powered by Labrador CMS