KRASJET: Bilen, en ombygd Mercedes S500, hadde skader på frontfanger, forskjerm og panser.
KRASJET: Bilen, en ombygd Mercedes S500, hadde skader på frontfanger, forskjerm og panser.

Fant krasjet million-Mercedes hensatt midt i veien

Men hva som egentlig har skjedd, er et mysterium...

Publisert Sist oppdatert

LIER: Politiet mottok melding fra en annen trafikant om den aktuelle bilen klokken 21.45 tirsdag kveld, og en bilpatrulje og MC-patrulje rykket ut til stedet for å undersøke saken nærmere.

I tillegg til den hensatte Mercedesen med relativt store skader i fronten, fant de et skadet autovern med lakk i bilens farge, og noen mindre vrakdeler på asfalten like bak.

Hendelsen har skjedd i Brusgaards vei på brua som går over E18 på Brakerøya.

Etter å ha nøstet litt i saken hadde politiet ikke kommet så mye lenger i å avklare hva som har skjedd senere på kvelden tirsdag.

Benektet kjøring overfor politiet

- Vi har fått kontakt med eieren, en ung mann som etter hvert kom til stedet i en annen bil. Men han benekter selv å ha kjørt, og hevder at han heller ikke vet hvem som har kjørt bilen. Vi synes det var litt spesielt med en sånn bil. Det naturlige vil være at bilen enten er lånt bort eller stjålet, uttaler operasjonsleder i politiet til DRM24.

Men stjålet skal bilen ikke være. Det er derfor gjennomført en rutinemessig ruskontroll også av eieren.

- Det er i tillegg litt språkproblemer, da han er utenlandsk statsborger, forklarer politiet.

Hevder å ha kjørt, men ikke krasjet

I etterkant har eieren kontaktet DRM24, og overfor avisen sier han at det var han som kjørte bilen.

Han hevder imidlertid at han ikke har krasjet i autovernet på stedet, og at frontfangeren tilfeldigvis ramlet av på stedet. Han uttaler videre at han var nødt for å forlate stedet fordi han skulle på jobb.

- Jeg krasjet Mercedesen et annet sted den 15. juli, sier mannen om skadene, som forøvrig er forenlig med skadene på autovernet i forhold til hvor på bilen det er skader.

Kommunen er varslet da det er en del skade på autorvernet på stedet. Bilen skal ha blitt fjernet fra stedet senere på kvelden.

Powered by Labrador CMS