Flere slåsskamper i sentrum

Det har gått hett for både temperaturmessig og på andre fronter i Drammen lørdag kveld og natt til søndag.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Klokken var ikke mer enn 21.40 da politiet måtte rykke ut til kveldens første slagsmål, nærmere bestemt på Strømsø Torg.

Her var ifølge politiet to personer involvert, hvorav den ene parten ble fraktet legevakt for sjekk med noe skader i ansiktet.

Vedkommende ble deretter innbragt til arresten da han var beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv, opplyser politiet.

Utpå natten har det vært flere tilløp til håndgemeng om amper stemning i området Bragernes Torg. Litt over klokken 01.00 melder politiet at de måtte ordne opp i en melding om flere personer som slåss på et utested.

Flere av de involverte ble bortvist fra stedet - det er ikke meldt om personskader.

Noen minutter senere gikk alarmen på et utested i Mjøndalen, hvor en vanskelig gjest hadde havnet i klammeri med en vekter, ifølge politiet. Gjesten falt og slo hodet i bakken - politiet opplyser videre at ingen av partene ønsket å anmelde hverandre.

Men kvelden var enda ikke over. Da utestedene var i ferd med å stenge barket flere personer sammen i kebab-køen utenfor Galaxy på Bragernes Torg. Det er ikke meldt om skadde personer, og en mann i 20-åra ble ifølge politiet bortvist og anmeldt for ordensforstyrrelse.

Noe tidligere på natten ble ytterligere tre personer bortvist fra et utested i Drammen sentrum etter å ha vært ufine, opplyser politiet.

LES OGSÅ: «Mot normalt» på byen: – Han var god, gammaldags gæærn

Powered by Labrador CMS