Hundesøk etter bilbrann i Kobbervikdalen

Politiet har iverksatt jakt etter en mann som har løpt fra stedet mens en bil stod i full fyr på et industriområde onsdag morgen. Politiet mistenker at brannen er påsatt.

Publisert Sist oppdatert

KOBBERVIKDALEN: Nødetatene rykket ut til melding om brannen ved 08.50-tiden.

Bilen som brant stod hensatt like over gaten for Kiwi. Når nødetatene ankom skal det ikke ha vært personer i eller ved bilen, og det er heller ikke meldt om personskader.

Ved 09.15-tiden iverksatte politiet hundesøk etter en mann som er sett løpende fra stedet retning Drammen sentrum.

- Mannen var i 30-40-årene, hadde sort t-skjorte, lys i huden og med lyst hår, forteller politioverbetjent Morten Bergo til DRM24.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">UTBRENT: </span>Bilen, en Audi A3, ble helt utbrent før brannvesenet fikk slukket brannen.</span>
UTBRENT: Bilen, en Audi A3, ble helt utbrent før brannvesenet fikk slukket brannen.

Bil med interessant historikk

Ved 10.00-tiden ble det aktive hundesøket avsluttet uten resultat.

- Det blir nå å innhente videoovervåkning fra området, samt undersøke personer tilknyttet den aktuelle bilen. Den er kjent av oss og omhandlet i forbindelse med andre saker tidligere, sier Bergo.

Han mener mye tyder på at brannen var påsatt. Bilen skal allerede ha stått i brann da personen løp fra stedet.

- Det kan virke som bilen ble overtent veldig raskt. Det er heller ikke noe naturlig sted å sette fra seg bilen. Og å løpe fra stedet gjør ikke mistanken noe mindre, så her er det noe muffins, sier Bergo.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Flere patruljer var i aksjon i området</span>
Flere patruljer var i aksjon i området
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Bilen var hensatt litt utenfor veien ved et industriområde.</span>
Bilen var hensatt litt utenfor veien ved et industriområde.
Powered by Labrador CMS