KNUST TIL PINNEVED: Både lastebil og hus fikk heller hard medfart. Huset mangler nå to vegger og et tak.
KNUST TIL PINNEVED: Både lastebil og hus fikk heller hard medfart. Huset mangler nå to vegger og et tak.

Lastebil smadret hus - må rives

En lastebil kjørte av veien og braste tvers gjennom et hus på Stubberudveien på Konnerud torsdag ettermiddag. Føreren, som fikk smadret fronten på lastebilen, slapp fra det med helsa i behold - men ikke førerkortet.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Den voldsomme krasjen inntraff på Stubberudveien mellom Konnerud og Mjøndalen, akkurat der det ligger to hus helt inntil veibanen på hver side.

Hva som er årsaken til utforkjøringen er ifølge politiet foreløpig ukjent, da det skal ha vært tørr veibane og ikke glatt på stedet.

Det aktuelle huset som ble truffet ble halvveis rivd ned i sammenstøtet, og skal ifølge politiet ha vært ubebodd. Det var derfor ingen andre personer enn føreren i lastebilen som var involvert i selve krasjen.

Et vitne på stedet som bor i nærheten forteller til DRM24 at han ikke så krasjen, men hørte et voldsomt smell helt inn i eget hus som ligger i nærheten.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">KORT PROSESS:</span> Lastebilen meide ned halve huset, som visstnok skal være verneverdig.</span>
KORT PROSESS: Lastebilen meide ned halve huset, som visstnok skal være verneverdig.

Mistenker uoppmerksomhet

Ifølge politiet er det ikke mistanke om ruskjøring, men at føreren rett og slett har vært uoppmerksom.

Føreren, en mann i 50-åra har ifølge politiet har fått beslaglagt førerkortet, og er fraktet legevakt for sjekk.

Ifølge politiet vil Stubberudveien være delvis sperret utover ettermiddagen som følge av opprydnings- og bergingsarbeid på stedet.

Powered by Labrador CMS