ÅSTEDET: Det er her på Brakerøya den livsfarlige aktiviteten foregår med steinkasting ned på biler som passerer på motorveien.

Nye episoder med steinkasting på biler på E18

Bil truffet i frontruta natt til søndag. Det er andre gang på kort tid at det skjer samme sted, etter flere episoder også i vinter.

Publisert Sist oppdatert

BRAKERØYA: Også forrige helg, natt til mandag, rykket politiet ut til E18 på Brakerøya, etter melding om flere steiner i veibanen på stedet. En bil skal da ha truffet steinene på bakken, men vært kjørtbar.

Politiet søkte i området, men uten funn. Natt til søndag gjentok historien seg. Denne gangen ble en bil truffet i frontruta og fikk skader, ifølge politiet. Politiet mottok melding om hendelsen fra en mannlig bilist klokken 01.25.

- Bilisten så at det var en person som kastet steinen og løp fra stedet, uttaler politiet.

Nok en gang ble det søkt i området, men uten funn. I vinter var det flere tilsvarende hendelser på E18, og flere biler ble truffet i frontrutene - en av disse ble fullstendig pulverisert og føreren skadet.

I vinter ble en mindreårig jente tatt av politiet for steinkastingen, mistenkt for forholdene. Samme person er etter hva DRM24 erfarer i «kikkerten» denne gangen.

KNUST: Slik så en av bilene som ble truffet i vinter ut. Steinen gikk tvers gjennom frontruta.
BRAKERØYA: Steinkastingen foregår fra brua som går tvers over E18 like nord for motorveibrua.
Powered by Labrador CMS